از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر با شماره زیر تماس بگیرید
9099072958
پاسخگویی از 9 صبح تا 9 شب حتی ایام تعطیل
همانطور که واقف هستید، اغلب دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد، جهت پذیرش در دانشگاه های سراسری در مقطع دکتری، به دلیل ظرفیت کم دانشگاه ها، به رقابت تنگاتنگی می پردازند. داوطلبان برای پذیرش در این مقطع تحصیلی دو راه برای پذیرش خواهند داشت که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
داوطلب می بایست یا در کنکور سراسری دکتری تخصصی شرکت کند و با کسب نمره حدنصاب آزمون و مصاحبه ، در دانشگاه سراسری پذیرفته شود. اما راه دیگر پذیرش بدون ازمون دکتری یا پذیرش براساس سوابق تحصیلی (استعداد درخشان) خواهد بود که علاوه بر نمره معدل داوطلب ، منوط به شرایط دیگری نیز می باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. اگر شما داوطلب آزمون دکتری تخصصی می باشید توصیه می کنیم این مطالب را تا پایان دنبال نمایید.
مشمولین استعداد درخشان چه کسانی هستند؟
همانطور که گفته شد در چندین سال اخیر دانشگاه های های سراسری در مقطع دکتری برای پذیرش بدون کنکور یا بهتر است بگوییم پذیرش براساس سوابق تحصیلی ،از طریق معدل مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام به جذب دانشجو می کند و لازم به ذکر می باشد این نوع پذیرش به صورت غیر متمرکز بوده است و دارای مصاحبه می باشد
اما چه شرایطی می بایست برقرار باشد تا داوطلب در رشته محل های بدون ازمون پذیرش شود؟ داوطلب می بایست قبل از ثبت نام دفترچه راهنمای ثبت نام دوره دکتری تخصصی را مشاهده و با دقت مطالعه کند.
شرایط پذیرش بدون آزمون دکتری
معدل دوره کارشناسی داوطلب ۱۶ و معدل کل مقطع کارشناسی ارشد ۱۷ (بدون در نظر گرفتن نمره پایان نامه) باشد.
داوطلبانی که بیش از دوسال از زمان فارغ التحصیلی شان از مقطع کارشناسی ارشد گذشته باشد مجاز به این نوع پذیرش نخواهند بود.
داوطلب می بایست قبل از آزمون جامع دکتری مدارک زبان MRST یا مدارکی معادل این مدرک را ارائه دهد و حداقل نمره کسب شده در آزمون زبان (۵۰) را کسب نماید.
متقاضی لازم است حداقل نمره ۷۰ برای مصاحبه و فعالیت های اموزشی و پژوهشی خود را به دست آورد.
داوطلب قادر به انتخاب رشته هم به صورت با ازمون و هم به صورت بدون آزمون خواهد بود و این دو انتخاب رشته وابسته به یکدیگر نمی باشند.
البته لازم است گفته شود، آزمون سراسری برای پذیرش دانشگاه های سراسری و دانشگاه های آزاد در طی چند سال اخیر نیز ادغام شده است و این امکان به داوطلبان داده شده که باشرکت در کنکور سراسری در دانشگاه ازاد نیز شرکت نمایند. اما نکته قابل توجه و مهم این می باشد که داوطلبان برای پذیرش در دانشگاه های آزاد نیز می توانند از طریق استعدادهای درخشان نیز جذب شوند و این نوع پذیرش برای دانشگاه های ازاد نیز منوط به شرایط خاصی خواهد بود